Skip til indhold

Følg os

Fri Fragt På Ordre Over 399kr!

Syntetisk

Hos Lux Hair Copenhagen er vores syntetisk hår lavet af japansk fiber som er den bedste kvalitet på markedet.

Den ser ud og føles så tæt på menneskehår, at du kan bruge varme værktøjer op til 150 grader. Smuk varmebestandigt hår med en naturlig udseende til en overkommelig pris. Kan klippes, vaskes, styles og føntørres. Vores syntetisk hår kommer i flere forskellige farver.

Ved hjælp af menneske skabte fibre, er fine hår strå fremstillet til at skabe syntetisk hår, som er designet til at se ud og føles så lig som menneskehår som muligt. Disse hår strå kan derefter laves til extensions for at skabe et alternativ til menneske hårs produkter.

Fordele ved syntetisk extension er at den holder længere tid på krøllerne hvis du krøller håret, da den anvendte fiber er meget bedre til at sikre at håret holder sin stil. Generelt er syntetisk hår meget billigere end menneskehår. Da der er så meget fremskridt på syntetisk hår de sidste par år, ser syntetisk hår ikke anderledes ud end menneskehår.

 

Generelt har syntetiske hår en levetid på 4-6 måneders daglig brug, hvis de behandles rigtigt. Hvis du ikke glatter eller krøller det vil det holde i meget længere tid.  

Top Kvalitet

Hurtig levering

Bedste priser

Sikker handel