Skip til indhold

Følg os

Fri Fragt På Ordre Over 399kr!

Om os

OM OS

Kender du det? Dine veninder har langt og tykt hår som du misunder? Kender du det, når de kan lave så mange modeller hvor du bare tænker ”gid det var mig”. Du vil gerne have extensions men vil ikke ødelægge dit hår med flette metoden, hot fusion osv? Så har vi en god, nem og billig løsning til dig, som leder efter det perfekte look. Livet er nemlig for kort til at have kort og kedeligt hår.

Alle kan være med

Hos Lux Hair Copenhagen kan du både få ægte menneske hår og syntetisk hår. Lige hvad din økonomi er til. De syntetiske hår er så tæt på menneske hår som muligt og er lavet af japanske fiber. Det vil sige, det er det bedste produkt på markedet, som ligner menneske hår.

Kvalitetssikret hår

Alle vores extensions bliver produceret omhyggeligt og med et grundigt tempo. Vi går meget op i, at vores kunder modtager de bedste og top kvalitets produkter. Vi kvalitetstjekker alle produkterne igennem både hos vores producent i Indien men også hjemme i Danmark. 

Altid god service

Hos Lux Hair bliver der serviceret med den bedste kundeservice i branchen. Vi stræber for at besvare alle spørgsmål så hurtigt som muligt, hurtig levering og bedste priser på markedet. Shop hos os og mærk forskellen. Vi er altid smilende og lytter til vores kunder. Alt hvad du har brug for er vores forskel og vores kvalitets kundeservice.

Top Kvalitet

Hurtig levering

Bedste priser

Sikker handel