Skip til indhold

Følg os

Fri Fragt På Ordre Over 399kr!

Hår pleje

 

 

PLEJE AF 100% HUMAN EXTENSIONS:

 

Vær omhyggelig med dine LuxHair remy human hår, ligesom du er omhyggelig med dit eget hår. Vask håret med en mild shampoo og balsam ca. hver 6. gang efter du har brugt dem.

For at minimere skade på dine extensions anbefaler vi at du bruger solbeskyttende og varmebeskyttende produkt. Det vil dine extensions elske.

 

Den bløde silke pose, som du får med, beskytter dine extensions mens den er gemt væk. Silke bliver rost for at være en god skønshedsløsning. Dens glatte materiale forhindrer i at håret begynder at kruse. Brug derfor posen som opbevaring, når du ikke bruger dine extensions. Så holder det i lang tid og bliver ikke slidt hurtigt.

 

Den lukkede pose med bøjle som man kan tilkøbe gør at dine extensions forbliver stylet og er klar til brug næste gang du skal have dem på. Den perfekte løsning hvis du ikke vil bruge tid til at krølle/glatte dine extensions næste gang du skal have dem på. Den er super god at tage med på ferien.

 

Sådan vasker du dine human hair extensions:

 1. Inden du går i gang med at vaske dine extensions skal du sørge for at rede håret igennem så det ikke kruser under vasken. Her kan du tilkøbe vores Detangler børste som beskytter håret under redning. Begynd med at børste forsigtigt fra spids til toppen så du undgår sammenfletning.  
 2. Brug en balje med lunkent vand og tilføj en mild shampoo i vandet. Sørg for at skumme vandet op. Tilsæt ca. 2 pumper shampoo i vandet.
 3. Tag en bane ad gangen og hold fast i toppen hvor clipsene sidder og dyp dem ned i vandet. Stryg dine hænder forsigtigt fra toppen ned til spidsen et par gange. Læg hver bane til side på et håndklæde.
 4. Ligesom dine naturlige hår skal vores extensions også forkæles. Tag en smule balsam eller hår kur i hånden og begynd med at fugte hver extensions bane fra top til bund i rolige bevægelser. Du kan lægge dem i en badehætte natten over for at lade produktet trænge ind håret.
 5. Skyld hver bane med koldt vand og sørg for, at der ikke er en glat blød følelse efter hårkur/balsam. Husk hvis der er produkter tilbage i håret kan det føles fedtet når det er tørt. Brug derfor koldt vand til at vaske alle produkterne ud af håret.

Klem al vandet ud. Du må aldrig gnide dem med et håndklæde da dette kan ødelægge dine extensions. Lad dem lufttørre i stedet og brug mikrofiber håndklæde.

 

Clip in/Ponytail hår extensions giver dig dit ønskede look. Beskyt dem mod skader, og hjælp dem med at holde længere ved at give dem den pleje og opmærksomhed, de har brug for. Sørg for at følge de trin, der er nævnt i denne vejledning. På denne måde kan du være sikker på, at de er rene og gendannelsen af fugt og glans bliver gennemført.

 

PLEJE AF SYNTETISK EXTENSIONS:

 1. Start med forsigtigt at rede håret med en børste. Her kan du tilkøbe vores Detangler børste som beskytter håret under redning. Start i enderne og kør forsigtigt op mod rødderne for at undgå skader.
 2. Fyld håndvasken op med koldt vand og tilsæt en lille mængde shampoo.
 3. Put håret i vandet og lad det ligge i ca 4-5 min så håret suger vandet. Undgå at røre ved håret.
 4. Skyld nu håret med koldt vand. Klem forsigtigt håret og brug et rent tørt håndklæde til at presse overskydende vand ud. Vrid ikke i håret.
 5. Påfør lidt leave in balsam. Undgå toppen da dette kan medføre udskillelse
 6. Hæng håret på en bøjle eller lad det tørre på håndklædet.

 Tips:

Varmt vand skader syntetisk hår. Vask derfor med koldt vand. Opbevar dine extensions i silkeposen for at undgå uønskede knæk i håret. Du kan også tilkøbe en opbevaringsbøjle så dine extensions holder i længere tid.

Sov eller svøm ikke med dine extensions og sørg for at style den med medium varme som er max 150 grader.

 

Top Kvalitet

Hurtig levering

Bedste priser

Sikker handel